EDREMİT BELEDİYESİ EL SANATLARI SERGİSİ AÇILDI Edremit Belediyesi el sanatları kursları 2 yıllık pandemi arasından sonra başlayan yeni dönem dersleri meyvesini verdi.
2022-05-24UNESCO nezdinde Türkiye Daimi Temsilcisi Emekli Büyükelçi Gürcan Türkoğlu ve Ayvalık UNESCO Dünya Mirası ve Alan Yönetimi Birimi Koordinatörü Yaşagül Ekinci Danışan ile birlikte "Dünya Mirası Listesi ve Ayvalık'ın UNESCO Dünya Mirası Sürecinin” konuşulduğu panel Ayvalık Belediyesi Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesinde gerçekleştirildi.
2022-05-24Pandemi öncesinde Muğla’nın Datça ilçesinde düzenlenen ve iki yıllık pandemi yasakları süresince sabırsızlıkla beklenen “Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali” bu yıl tiyatroseverleri Ayvalık’ta buluşturacak.
2022-05-24Burhaniye’de Saip Hoca Bulvarındaki kavşakta bulunan bağlama eşliğinde zeybek oynayan Efe heykelinin bakımları yapılarak boyandı.
2022-05-24Burhaniye Belediyesi karasinek ve sivrisinek için ilaçlama çalışmalarına başladı. Kış dönemi ilaçlama faaliyetlerini tamamlayan Burhaniye Belediyesi, havaların ısınması ve rüzgarların kesilmesiyle birlikte sivrisinek ve karasinek ilaçlamalarına başladı.
2022-05-24Günümüzde kaybolmaya yüz tutmuş mesleklerden olan kalaycılığı sürdüren İbrahim Üçoklu (63) ve Sabri Maşa (61), köylerde kap kalaylayıp geçimlerini sağlıyor.
2022-05-24Balıkesir Liseliler Derneği, Balıkesir Lisesi’nin kuruluşunun 137. Yılında Kaymaklı Şenliği gerçekleştirdi.
2022-05-23Altıeylül Belediyesi 2021 yılı personel performans ölçme ve değerlendirme sonuçlarına göre dereceye giren personele Başkan Avcı tarafından ödülleri takdim edildi.
2022-05-23Hayıra Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler de katıldı. Burhaniye ilçesi kırsal Bahadınlı Mahallesi her sene olduğu gibi bu sene de köy hayrı düzenledi.
2022-05-23Geleneksel 5. Küçükköy Teferic Şenlikleri, renkli görüntülere sahne oldu.
2022-05-23Çamlık’ta, Sefo rüzgârı esti. Gençlere festival havasında bir Gençlik Haftası yaşatan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi konserlerine, büyük ilgi sürüyor.
2022-05-23Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, su yalıtımı alanında üst segment membranın yeniden tanımlandığı Epikon serisini Balıkesir’deki ustalar ile buluşturmak için yola çıktı.
2022-05-23Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katıldığı ' Balıkesir Gastronomi Festivali' ile başladı.
2022-05-22Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kaykay ve paten meraklılarının özgürce eğlenmeleri ve spor yapmaları için söz verdiği Skate Parkı, Avlu Yaşam Merkezi’nde hizmete açtı.
2022-05-22Edremit’te 16. Yağlı Pehlivan Güreşleri yapıldı Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıldan itibaren ilçenin Kuva-yi Milliye kahramanı Şehit Hamdibey’in adı verilen 16.
2022-05-22Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Yakup Özbek’in katılımlarıyla Edremit Anadolu Lisesi Konferans Salonunda Okul/Kurum Müdürleri Toplantısı düzenlendi.
2022-05-2219 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, gençleri yarınlara hazırlayacak Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı Dijital Gençlik Merkezi’nin (DGM) açılışını gerçekleştirdi.
2022-05-2019 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Edremit ilçesinde fener alayı ve İrem Derici konseriyle büyük bir coşku içerisinde kutlandı.
2022-05-20Burhaniye Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Tenis Ligi final müsabakaları gerçekleşti. Final maçları sonrası dereceye giren sporculara ödülleri Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Başkan Yardımcıları Murat Yazgan ile Tamer Midilli ve İlçe Gençlik Spor Müdür vekili Dinçay Gülfidan tarafından verildi.
2022-05-20Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.
2022-05-19Ayvalık’ta #19Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk anıtına çelenk sunma töreniyle başladı.
2022-05-19Okullar Arası Bisiklet Yıldızlar-Gençler Türkiye Birinciliği Müsabakaları 20-22 Mayıs tarihleri arasında Burhaniye’de yapılacak.
2022-05-19Karesi Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği Bi’dolu Etkinlik ile Karesi Millet Kıraathanesi ve Mobil Kütüphane açılışı yapılırken, Yazar Kahraman Tazeoğlu’da gençlerle bir araya geldi.
2022-05-1918 Mayıs Müzeler günü dolayısıyla Burhaniye Belediyesi Kuvva-i Milliye Kültür müzesi ziyaretçi akınına uğradı.
2022-05-19Havran 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından protokol üyeleri, vatandaş ve öğrencilerimizin bando eşliğinde gençlik yürüyüşüyle Muzaffer Leman Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde tören alanına geçmesiyle devam etti.
2022-05-19Tarihi yapıların korunmasına ve yeniden işlev kazanmasına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar sayesinde birçok ödüle layık görülen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 6.
2022-05-18Ak Parti İl Başkanlığı Belediye Meclis Üyeleri İstişare ve Koordinasyon’ toplantısı Avlu Kongre ve Sergi Salonunda gerçekleştirildi.
2022-05-18Ayvalık Belediyesi Çağdaş Yaşam Türkel Minibaş Gençlik ve Çocuk Kütüphanesi iki ayrı kategoride 2.
2022-05-18Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Altıeylül’ü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
2022-05-17“İkiz Kalpler Ormanı” isimli çocuk oyunu 20 Mayıs Cuma akşamı saat 18.00'de Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde minik seyircilerle buluşacak.
2022-05-17Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşan turizm sezonu öncesi mesire alanları, sahiller, tarihi kent sokakları ve Ayvalık genelinde çöp toplama ve temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.
2022-05-17Burhaniye’de yabani otlar belediye tarafından temizleniyor. Burhaniye Belediyesi, yaz aylarına girilmesiyle birlikte ilçe genelinde yabani ot temizliği yapmaya başladı.
2022-05-17Baharın gelişi, saman nezlesi olarak bilinen alerjik riniti tetikliyor. Dünyada en sık rastlanan alerjik hastalıklardan biri olan bahar nezlesi, kontrol edilemediğinde astıma neden olabiliyor.
2022-05-17Balıkesir Valisi Sayın Hasan Şıldak himayelerinde yürütülen BİGEP çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen İzleme ve Değerlendirme Sınavlarının analizleri, Edremit İlçe Millî Eğitim Müdürü Yakup Özbek başkanlığında düzenlenen toplantı ile değerlendirildi.
2022-05-16CHP Edremit İlçe Başkanlığı’nın Canan Kaftancıoğlu’na destek açıklamasında CHP’den çok HDP bayraklarının sallanmasına Edremit halkı ile birlikte AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu da sert tepki gösterdi.
2022-05-16Edremit Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nda konuşan Cumhur İttifakı Grup Sözcüsü Murat Tuna, belediyede maaş eşitsizliği ve bankamatik çalışanları olduğunu söyledi.
2022-05-16Enflasyon ve gecikme faizi oranları arasındaki fark, ek tazminat davasıyla talep edilebilir! Enflasyonun hızla yükselmesinin, faiz alacakları bakımından hukuken önemli bir etkisi ortaya çıktı.
2022-05-166. Burhaniye Bisiklet Festivali 19-22 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.
2022-05-16